Latin Only va. 16 januari 2020

 

 

Nieuw bij Dans- en Partycentrum Overeem!

Latin Only!

De interesse in stijldansen heeft in voorgaande jaren een redelijke dip gehad. Gelukkig leeft het volop op en komt het stijldansen langzaam aan weer terug. Maar wij merken wel op dat op dat het stijldansen op zich zelf niet altijd de juiste waardering krijgt. De interesse in het Ballroomdansen is verdeeld en de stijlen als Latin en Salsa zijn erg populair geworden, en dat snappen wij! Deze dansvormen zijn ook erg leuk om te dansen! De flow, de moderne muziek en vrijheid in de dans maakt het zeker niet “stoffig”. En het team van Dans- en Partycentrum Overeem heeft nou eenmaal de passie voor dans. Dus zitten zeker niet stil. Daarom hebben wij voor u iets nieuws!

Een pakket samengesteld met; Latin Only!

Alleen maar Latin en maken een uitstap naar de Salsa. Dus dat is super als Ballroom jou nou net niet ligt qua smaak. Uiteraard beginnen we bij het begin en leren wij jullie een gaaf basisprogramma waarmee je zeker op elk feestje je moves kan laten zien.

We starten in januari 2020 met een compleet nieuwe cursus en als introductie schrijf je jezelf op dit moment in voor maar:
Single inschrijving voor 10 lessen € 90,00 per persoon
Duo inschrijving voor 10 lessen € 170,00 per paar
Startdatum donderdag 16 januari 2020 om 20:50 uur
Type dans: Cha cha cha, Jive, Samba & Salsa

Kijk op lesrooster

Geplaatst in Nieuws.