Verkorte cursus Brons (beginners) va. 31 januari 2020

Wilt u graag leren dansen en kunt u vlot nieuwe informatie opslaan? Of wilt u graag snel doorstromen naar een hogere klasse? Dan is deze verkorte cursus echt Brons iets voor jou!

In de 14 lessen krijgt u het volledige programma van Brons aangeboden. Daarbij krijg u de garantie dat u door kunt stromen naar een hogere klasse, mocht u dit willen. Bij Brons kunt u gegarandeerd doorstromen naar Zilver. Dit beloven wij! Heeft u de cursus volledig gevolgd en bent u niet overtuigd dat u klaar bent voor het zilver programma, dan kunt u de cursus éénmalig kosteloos opnieuw doen.*

Waarom Dans- en Partycentrum Overeem? Wij hebben dansen als passie en delen dat graag! Wij leveren danssport op maat, niemand leert namelijk hetzelfde. Daarom staan wij met een gediplomeerd dansdocent en assistent voor u klaar om u verder te helpen als het even niet lukt of u aan te moedigen bij de overwinningen.

De huiselijke sfeer, een gezonde dosis humor en groepsverband maakt het een gezellig avondje uit binnen Lelystad.

De voordelen van een kort programma:

  1. Minimale tijdsinvestering en toch een sterk basisprogramma;
  2. De cursus loopt vlotter door hiermee minder gevoel van herhaling;
  3. Aantrekkelijk geprijsd.

Dansvormen:
Ballroom: Engelse Wals, Quickstep en Tango.
Latin: Cha cha cha, Rumba en Jive.

Startdatum:
De exacte startdatums vindt u op de lesroosters, wij starten elk najaar (september) en begin van het nieuwe jaar (januari) met nieuwe cursussen. Maar bent u geinteresseerd, en u ziet geen passend moment, laat het ons weten! We denken graag mee en komen vaak toch wel tot een oplossing.

Kosten:
Inschrijving per danspaar € 225,–
Inschrijving per persoon € 135,–

*Restitutie van het lesgeld behoort niet tot de mogelijkheden.

Inschrijven kan hier  

Geplaatst in Informatie, Nieuws.