Wie zijn wij

Al sinds 1988 bent u van harte welkom bij Dansschool Overeem!

Onder begeleiding van enthousiaste docenten bied Dansschool Overeem veel dansvormen aan. Een greep uit de dansvormen zijn:

Ballroom (Quickstep, Engelse Wals, Tango, Slow Foxtrot en Weense Wals)
Latijns-Amerikaans (Cha cha cha, Rumba, Jive, Samba en Paso doble)
Salsa
Rock and Roll
Oude dansen zoals Veleta
Dansschool Overeem heeft als visie, U als tevreden klant. De kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Dansen is natuurlijk leuk en wij kunnen u daar niet genoeg over vertellen. De cursussen worden in een ontspannen sfeer gegeven. U komt tenslotte voor uw plezier! Meer informatie over cursussen vind u bij de cursusinformatie.

Maar er is natuurlijk meer, want wanneer u gaat trouwen heeft u een openingsdans nodig. Bij Dansschool Overeem denken we met u mee. We helpen u met het maken van de choreografie en als nodig met de muziek. Er zijn interessante pakketten speciaal voor het bruidspaar! Kijk bij de openingsdans voor meer informatie

Het is mogelijk om Dansschool Overeem te boeken voor uw meeting, training of vergadering. Er zijn twee zalen beschikbaar de grote zaal is rechthoekig en de kleine zaal is vierkant. Dus zoekt u een geschikte locatie voor uw bijeenkomst informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bekijk de Sfeerimpressies van de school
Dans- en Partycentrum Overeem is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Dansleraren (NVD) en de NADB, lid van NOC*NSF en de International DanceSport Federation (IDSF)