Partners

Naast het geven van danslessen en het verzorgen van feesten hebben wij nog vele partners waarmee wij vele activiteiten mogelijk maken. Hieronder vindt u daar een overzicht van en welke rol wij daarin spelen.

 

 

 

G&G Opleidingen is één van de meest toonaangevende opleidingsbedrijven als het gaat om BHV- en EH-opleidingen. Naast het geven van de opleidingen op locatie worden deze ook regelmatig gegeven in één van onze zalen in Lelystad.

BDDance shoes is een vertrouwde partner in dansschoenen. Deze kwalitatief zeer goede schoenen zijn bij ons te bestellen en worden vervolgens op zeer korte termijn afgeleverd. Ook is in overleg het personaliseren van de schoenen mogelijk; materiaal, kleur, hakhoogte, zool aanpassingen, veel is mogelijk.​

GO! Kinderopvang beschikt over onder andere kinderdagverblijven en peuterspeelzalen, daarnaast verzorgt het ook buitenschoolse activiteiten. Een aantal van deze activiteiten worden door ons verzorgt. Zo zijn de vele kinderen van uiteenlopende leeftijden verzekerd van hun wekelijkse portie bewegen, in dit geval in de vorm van dans.